Απέκτησε τον επιθετικό Χρήστο Ζυγκερίδη ο Ρεθυμνιακός που αγωνιζόταν στην Άνω Μέρα Μυκόνου 


Στην απόκτηση του επιθετικού Χρήστου Ζυγκερίδη πρόχωρησε ο Ρεθυμνιακός σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου,που θα τους βοηθήσει για την παραμονή στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδος

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΑΟ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΖΥΓΚΕΡΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ. Ο γεννημένος στις 5 Απριλίου 1993, ταλαντούχος Σερραίος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την γενέτειρα του Δόξα Λιθότοπου και αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες από την ομάδα Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τις ομάδες Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Εθνικός Γαζώρου, Τύρναβος 2005, Τρίκαλα, Ηρακλής Αμπελοκήπων, Απόλλων Παραλιμνίου, Καβάλα, Δόξα Δράμας και Άνω Μεράς Μυκόνου. Το 2015 αναδείχτηκε πρωταθλητής με την ομάδα των Τρικάλων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας τον προβιβασμό στον FOOTBALL LEAGUE.Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΑΟ και του ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη παρουσία με υγεία στους αγώνες των play out. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου παραμονής».

Χρήστος Ζυγκερίδης : «Εφικτός ο στόχος μας»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το κλίμα που συνάντησε στον Ρεθυμνιακό μας, αλλά και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Σοχώρας, σε αντιστοιχία με εκείνον της Μυκόνου στη οποία πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής της Άνω Μεράς, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι», το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα. Ο Χρήστος Ζυγκερίδης με το πλούσιο βιογραφικό, που έρχεται και αυτός να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας μας για παραμονή τόνισε χαρακτηριστικά :
«Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τον στόχο παραμονής. Θα προσπαθήσω δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για τον κοινό σκοπό και πιστεύω βλέποντας και τους νέους συμπαίκτες μου, ότι με την απαιτούμενη συγκέντρωση θα το πετύχουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό όπως και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο μας. Αυτά τα στοιχεία σε συνάρτηση και με την σοβαρότητα που χρειάζεται είναι αρκετά για να κάνουν εφικτό τον στόχο μας».